رسش آموزگار👇
سلام آقای دکتر وقتتون بخیر.
بنده امسال وارد مدارس دولتی شده ام و قبلا در مدارس غیر دولتی تدریس می کردم و سطح فرهنگها و آموزشها فوق العاده متفاوت است.
امسال از بین ۳۲ نفر ۸ تا شاگرد فوق العاده شلوغ دارم که هر نوع قانون و تذکر و صحبتی شما فکر کنید بکار برده ام
فوق العاده پر حرف هستند و شلوغ می کنند و حتی اتباع به زبان خودشان فحاشی می کنند، مطمئن هستم که ۶ نفر مشکل رفتاری دارند و احتمال بیش فعالی را می دهم .
چجوری به والدین آنها بگویم که فرزند شما مشکل داره و به مشاوره مراجعه کنید و یا حتی چجوری بهش بگم که فرزند شما مشکل بیش فعالی داره و باید دارو بگیره؟
در ضمن ۳نفر مردودی داریم که ۲بار کلاس دوم را خوانده اند.
سطح کلاس فوق العاده پایینه و فقط ۶نفر در سطح کلاس دوم هستند.
ممنون میشم کمکم کنید.🥺🥺🥺
پاسخ دکتر حمید سپهر
متخصص روانشناسی یادگیری
عضو هیئت علمی دانشگاه یزد
@drhamidsepehr.ir
سلام
این سطح از مشکلات نیاز به برنامه ریزی جامع دارد.
ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که میتوانید با دانشآموزانی که از نظر شما در سطح کلاس دوم هستند رابطه مناسب برقرار کنید. برای دیگر دانشآموزان رویکرد تدریس "چندسطحی" باید پیاده شود. الگوی رفتارگرایانه و انتقال محتوا حاکم بر مدارس و برنامه درسی ما فاصله آموزگار با بچهها و تدریس از طریق سخنرانی را ترغیب میکند. این فضای آموزشی معمولا کاهش انگیزه و مشکلات رفتاری در دانش آموزان را به دنبال دارد.
این حرف شاید شعار به نظر برسد ولی آموزگار اگر به سطح دانشآموزان بیاید و با آنها صمیمی باشد بسیاری از مشکلات کاهش مییابد.
رابطه ویژه با دانشآموزان اتباع ضروری است. آنها معمولا در معرض تبعیض و بدرفتاری دیگر دانشآموزان و جامعه هستند.
کار با خانوادهها هم ضروری و مکمل تغییر روش عمومی آموزگار است. اگر وقت گذاشته شود و با تک تک خانوادهها رابطه نزدیک برقرار شود در بلند مدت کارتان آسان میشود. با بدرفتاری در خانواده مقابله کنید، رفتارهای درست با بچهها را آموزش دهید شرایطی ایجاد کنید که با مشارکت مردم به محرومین رسیدگی شود. الگوی "معلم مردمی" خواب و خیال نیست. خیلی جاها پیاده شده.
با اینکه دستهای از بچهها را "بیش فعال" خطاب کنیم مخالف هستم. بچههای بههم ریخته نیازهای عاطفی کهنه شده دارند و تحقیقات نشان میدهد با مادران باید کار شود. دارو هیچجا به عنوان درمان مطرح نشده و آسیب آن زیاد است. متاسفانه پزشکان ما خیلی راحت و برخلاف رعایت موازین و حقوق کودکان دارو میدهند و گاهی سالها بدون پیگیری درمان روانشناختی تجویز مجدد میکنند.
دعاگوی شما. موفق باشید.
با پوزش از تاخیر.
امیدوارم مطالب ارسالی مفید باشند. 🌸
آموزگار:
سلام درود بر شما
بسیارممنونم
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
💐💐💐💐💐💐💐
گروه کانون حامی کودک ولی عصر عج را به دیگران معرفی کنید:
https://eitaa.com/joinchat/2746875937C21b4846dbc